Kapr pečený na cibuli
Publikováno 12.06.2018 v 13:43 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 34x
Ingredience: 4 porce kapra, 4 cibule, 2 lžíce oleje, podle chuti sůl, trocha čerstvě mletého pepře, 200 ml bílého vína, po lžičce sladké a pálivé červené papriky, 1 lžička kmínu
Postup: Porce kapra omyjeme a osušíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do pekáče dáme olej, cibuli a porce kapra, které osolíme, opepříme. Posypeme sladkou a pálivou paprikou a kmínem. Vložíme do vyhřáté trouby na 180 °C a pečeme 15 minut. Poté kapra otočíme, podlijeme vínem a pečeme ještě 10–15 minut. Podáváme s chlebem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů