Recepty z rájePřes 1000 receptů

Kapr v alobalu

Publikováno 12.06.2018 v 13:41 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 20x

Ingredience: kapr obecný, sůl, citron ½ ks, mouka hladká, pepř černý mletý, paprika červená mletá, smetana kyselá (14-18% tuku) 100 ml

Postup: Kapra omyjeme, osušíme a nakrájíme na podkovy. Podkovy nasolíme a pokapeme citronem. V misce zamícháme mouku, pepř a mletou červenou papriku. V této směsi kapra obalíme. Plech vyložíme alobalem, na který poklademe podkovy, zalijeme zakysanou smetanou, alobal zavineme a pečeme v rozehřáté troubě 20 minut.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?