Recepty z rájePřes 1000 receptů

Kapr v kořeněném těstíčku

Publikováno 12.06.2018 v 13:41 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 25x

Suroviny: 4 lžíce Ryby, 50 ml bílého vína, 1 citrón, 1 vejce, Olej, 4 lžíce hladké mouky, 4 kapří filety

Způsob přípravy: Citronovou šťávu smícháme se dvěma lžícemi kořenící směsi na Ryby. Filety očistíme a potřeme marinádou. Necháme 2 hodiny uležet. V míse smícháme vejce, víno, hladkou mouku a zbytek kořenící směsi. Připravíme hustější těstíčko, ve kterém rybu obalíme. Obalené filety smažíme pozvolna na rozpálené oleji. Kapra můžeme posypat mandlovými plátky.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?