Kedlubnová smetanová polévka
Publikováno 11.06.2018 v 07:30 v kategorii Polévky, přečteno: 20x
Ingredience: 50 dkg kedluben, 2 ks mrkve, 2 lžička Knorr Aromat, 2 lžíce pšeničné mouky, 2 dl zakysané smetany, soli
Příprava: Zeleninu očistíme. Kedlubny nakrájíme na nudličky, mrkev na kolečka (nebo kdo chce na nudličky). Dáme vařit do tolika vody, aby zelenina byla ponořena. Podle chuti osolíme a přidáme Knorr Aromat. Pod pokličkou vaříme 20 minut. Zahustíme tak, že 2 dl zakysané smetany rozmícháme se 2 lžícemi mouky a rozředíme trochou polévky. Nakonec vše přidáme k polévce. Vaříme ještě 2 minuty a je hotovo
Komentáře
Celkem 0 komentářů