Kokosové kostky s čokoládovými srdíčky
Publikováno 28.11.2018 v 13:29 v kategorii Moučníky, přečteno: 33x
Suroviny:Tmavá směs:čokoláda hořká 200 gramů, mléko zahuštěné (kondenzované) 125 gramů (salko), kokos 75 gramů (strouhaný)
Světlá směs: čokoláda bílá 200 gramů, mléko zahuštěné (kondenzované) 125 gramů (salko), kokos 75 gramů (strouhaný), čokoládová srdíčka Dr. Oetker 1 balení
Postup:Na přípravu tmavé směsi nalámejte do kastrůlku hořkou čokoládu a rozpusťte ji v horké vodní lázni. Vmíchejte kondenzované mléko a kokos a míchejte, dokud se vše nespojí. Směs naneste do čtvercové formy vyložené potravinářskou fólií a pomocí lžíce uhlaďte. Světlou směs připravte stejným způsobem, naneste na tmavou a povrch opět uhlaďte. Uložte do chladničky a nechte ztuhnout. Po zatuhnutí vyklopte směs z dózy, stáhněte fólii a nakrájejte na kostičky. Každou kostku ozdobte čokoládovými srdíčky a podávejte.
Komentáře
Celkem 0 komentářů