Kotlety s brusinkovým zelím
Publikováno 15.06.2018 v 08:09 v kategorii Vepřové, přečteno: 23x
Ingredience: brambory 4 kusy, cibule 1 kus, hořčice 2 lžičky, jablko 1 kus, koření 1 špetka, marmeláda 3 lžíce, olivový olej 2 lžíce, pepř 1 špetka, sůl 1 špetka, vepřová kotleta 4 kusy, zelí 400 g
Postup: Nejprve je potřeba předehřát troubu na 180 °C. Nakrájejte si brambory na tenké trojhránky, položte na plech, posypte kořením na Americké brambory a zalijte olivovým olejem. Vložte do trouby a nechte péct zhruba tak na 20 min. Mezitím si rozpalte pánev, vložte na ni červené zelí, najemno nakrájenou cibuli, osolte a 5 minuty smažit. Poté přidáte nakrájené jablko, brusinkovou marmeládu a 5 lžic vody. Povařte přibližně 15 min. Jakmile se zelí dusí, tak je potřeba naklepat kotlety, osolit, opepřit a potřít kremžskou hořčicí. Vložte maso na plech a přidejte do trouby. Ideálně pečte dozlatova.
Komentáře
Celkem 0 komentářů