Kotlety v hořčičné marinádě
Publikováno 14.03.2019 v 11:04 v kategorii Vepřové, přečteno: 44x
Suroviny: 0,5 kg vepřových kotlet, 3 stroužky česneku, 1 lžíce sójová omáčka, 1 lžička oregana, 1 lžička tymiánu, sůl, pepř, 1 cibule, 4 lžíce hořčice
Postup: Kotlety lehce naklepeme a na krajích rozřízneme. Z hořčice, oregana, tymiánu, sójové omáčky a prolisovaného česneku vytvoříme marinádu. Maso osolíme, opepříme a potřeme marinádou a necháme 2 hodiny odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi krátce orestujeme cibuli a potom opékáme maso. Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Podáváme s obyčejnou nebo hráškovou rýží.
Komentáře
Celkem 0 komentářů