Krkovička s pikantní krustou
Publikováno 15.06.2018 v 08:08 v kategorii Vepřové, přečteno: 25x
Ingredience:1 kg krkovičky bez kosti, trocha soli a pepře, 4 lžíce ostřejší hořčice, 3 lžíce medu, 2 lžíce worcesterské omáčky, 2 lžíce oleje, 200 g drobných šalotek, 2 lžičky kaparů
Postup:Ze všech stran osolíme, opepříme a připravíme omáčku. Hořčici prošleháme s medem, worcesterskou omáčkou a olejem. Směsí potřeme maso a pečeme při 170 °C asi 2 hodiny. Přibližně 30 minut před koncem pečení přidáme k masu oloupané šalotky a kapary. Během pečení maso podle potřeby podléváme horkou vodou nebo výpekem. Upečenou měkkou krkovici nakrájíme na tenké plátky a podáváme nejlépe s pečenými brambory
Komentáře
Celkem 0 komentářů