Recepty z rájePřes 1000 receptů

Krkovička s pikantní krustou

Publikováno 15.06.2018 v 08:08 v kategorii Vepřové, přečteno: 25x

Ingredience:1 kg krkovičky bez kosti, trocha soli a pepře, 4 lžíce ostřejší hořčice, 3 lžíce medu, 2 lžíce worcesterské omáčky, 2 lžíce oleje, 200 g drobných šalotek, 2 lžičky kaparů

Postup:Ze všech stran osolíme, opepříme a připravíme omáčku. Hořčici prošleháme s medem, worcesterskou omáčkou a olejem. Směsí potřeme maso a pečeme při 170 °C asi 2 hodiny. Přibližně 30 minut před koncem pečení přidáme k masu oloupané šalotky a kapary. Během pečení maso podle potřeby podléváme horkou vodou nebo výpekem. Upečenou měkkou krkovici nakrájíme na tenké plátky a podáváme nejlépe s pečenými brambory

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?