Krkovička se švestkovou omáčkou
Publikováno 15.06.2018 v 08:07 v kategorii Vepřové, přečteno: 30x
Suroviny: 3 lžíce oleje, 3 lžíce směsi Krkovička, 800 g krkovičky, Švestková omáčka, Paprika pálivá mletá, Mořská sůl Mlýnek, 250 g sušených švestek, 100 ml červeného suchého vína
Způsob přípravy: Omyté a osušené maso nakrájíme na 6-8 plátků. Přípravek Krkovička smícháme s olejem a vzniklou marinádou potřeme maso, pak je necháme ležet v chladničce min. 2 hodiny.
Omáčka: Švestky opláchneme vodou, dáme do kastrolku s 200 ml vody a rozvaříme. Rozmixujeme s vínem a špetkou soli a papriky. Maso z obou stran smažíme na pánvi na malém množství oleje nebo grilujeme. Podáváme se švestkovou omáčkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů