Recepty z rájePřes 1000 receptů

Krkovička se švestkovou omáčkou

Publikováno 15.06.2018 v 08:07 v kategorii Vepřové, přečteno: 30x

Suroviny: 3 lžíce oleje, 3 lžíce směsi Krkovička, 800 g krkovičky, Švestková omáčka, Paprika pálivá mletá, Mořská sůl Mlýnek, 250 g sušených švestek, 100 ml červeného suchého vína

Způsob přípravy: Omyté a osušené maso nakrájíme na 6-8 plátků. Přípravek Krkovička smícháme s olejem a vzniklou marinádou potřeme maso, pak je necháme ležet v chladničce min. 2 hodiny.

Omáčka: Švestky opláchneme vodou, dáme do kastrolku s 200 ml vody a rozvaříme. Rozmixujeme s vínem a špetkou soli a papriky. Maso z obou stran smažíme na pánvi na malém množství oleje nebo grilujeme. Podáváme se švestkovou omáčkou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?