Krkovička v pivní marinádě
Publikováno 15.01.2020 v 14:00 v kategorii Vepřové, přečteno: 63x
Ingredience: 4 silnější plátky krkovičky bez kosti
Marináda: 60 g másla, 200 ml černého piva, 1 lžička drceného kmínu, 1 lžička strouhaného čerstvého zázvoru, 1 lžička tymiánových lístků, 2 stroužky česneku, 1 lžička soli, čerstvá petrželka na posypání
Postup:Maso omyjeme a připravíme marinádu. Máslo rozehřejeme, přidáme pivo, drcený kmín, strouhaný zázvor, tymiánové lístky, drcený česnek, sůl a vše prošleháme. Maso zalijeme marinádou a uložíme alespoň na 2 hodiny do chladu. Před grilováním maso necháme chvíli stát při normální venkovní teplotě a pak teprve grilujeme dozlatova z obou stran. Před podáváním posypeme čerstvou petrželkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů