Krůtí nudličky Jakarta
Publikováno 19.05.2020 v 19:07 v kategorii Krůtí, přečteno: 59x
Suroviny:600 g krůtích prsou, sůl a pepř, 1 lžíce oleje, 2 lžičky kari koření, 2 větvičky rozmarýnu, 1 cibule, ½ grapefruitu, 200 ml kokosového mléka, 200 ml smetany ke šlehání, 150 ml vody, 1 kuřecí bujon
Popis: Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme olejem, přidáme kari, najemno nasekaný rozmarýn, promícháme a necháme v ledničce marinovat minimálně 2 hodiny. Restujeme na pánvi – hotové maso vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku vložíme najemno nakrájenou cibuli, podle potřeby přidáme olej a restujeme do zesklovatění. Zalijeme grapefruitovou šťávou a necháme odpařit, přilijeme kokosové mléko, smetanu, vodu, bujon a provaříme do zhoustnutí. Ochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů