Recepty z rájePřes 1000 receptů

Kuře na bazalce

Publikováno 12.06.2018 v 11:30 v kategorii Kuřecí, přečteno: 16x

Ingredience:1 chlazené kuře, trocha soli a bílého pepře, 125 g hery, vývar z 1 kostky slepičího bujonu, 2 velké pórky, 1 konzerva žampionů ve slaném nálevu, 1 lžíce sušené bazalky, 8 oliv s paprikou

Postup: Kuře důkladně očistíme, opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Rozčtvrtíme, osolíme, jemně opepříme. Vložíme do remosky, podlijeme vývarem a poklademe nakrájenou herou. Po 20 minutách porce kuřete vyndáme a na dno remosky dáme pórek nakrájený na kolečka včetně zelené části, žampiony i se šťávou, olivy nakrájené na půlky a bazalku. Vrátíme porce kuřete, podlijeme zbylým vývarem a pečeme (porce kuřete obracíme dle potřeby), až je kůrka křupavá.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?