Recepty z rájePřes 1000 receptů

Kuře po gudžarátsku

Publikováno 12.06.2018 v 11:24 v kategorii Kuřecí, přečteno: 40x

Potřebujeme:4 vykostěná kuřecí prsa,2 středně velké cibule, 3 stroužky česneku,50g másla, 4 lžíce tučného bílého jogurtu, sůl, 1 lžička sušeného zázvoru, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička nemletého máku, 1 lžička koření garam masala, 2 lžičky kari

Postup:Maso zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na kousky. Jednu cibuli nakrájíme najemno a společně s kořením, solí a mákem podrtíme lehce v hmoždíři. Připravíme si hlubší pánev. Rozpustíme na ní máslo a na něm minutu osmahneme na kostičky nakrájenou druhou cibuli. K ní přidáme podrcené koření a minutu ho za stálého míchání opékáme. Přidáme maso a jogurt, promícháme, přikryjeme pokličkou, stáhneme plamen na mírný a dusíme, dokud maso nezměkne. Trvá to asi 20 minut. Podáváme s rýží nebo kuskusem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?