Recepty z rájePřes 1000 receptů

Kuřecí játra s mrkví a hráškem

Publikováno 27.09.2018 v 14:24 v kategorii Kuřecí, přečteno: 43x

Suroviny:500 g kuřecích jater, 100 g uzené slaniny, 1 cibule, 1 mrkev, 1 menší nakyslé jablko, 2 stroužky česneku na plátky, mražený hrášek, kuřecí vývar, lžička mleté papriky, rovná lžíce hladké mouky, kousek sádla, kmín, sůl, pepř, snítka tymiánu

Postup:Játra očistíme a nakrájíme na větší kousky. Slaninu. Jablko a mrkev nakrájíme na kousky, cibuli na proužky. Na kousku sádla opečeme slaninu.Přidáme kmín, cibuli, česnek a po zpěnění i mrkev. Společně restujeme pár minut a vložíme játra. Podlijeme asi do poloviny směsi vývarem a necháme zavařit.V trošce vývaru rozmícháme mouku a přidáme ke směsi společně s jablkem. Vaříme s promícháváním 10-15 minut.Pár minut před koncem vaření přidáme hrášek a vše dochutíme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?