Kuřecí kousky s kardamomem
Publikováno 12.06.2018 v 11:13 v kategorii Kuřecí, přečteno: 24x
Ingredience: 800g kuřecích paliček - nebo stehen, 300g květáku - rozděleného na malé růžičky, 1 ks nakrájené cibule, 400g scezených rajčat - 1 plechovka, 100 ml kuřecího vývaru, 4 lžíce bílého jogurtu, 4 špetky soli, 3 lžíce oleje, 3 lžíce másla, 1 ks skořice - tyčinka, 1 lžička kurkumy, 1 lžička zázvoru, 1 lžička mletého kardamomu, 1 lžička mletého římského kmínu
Postup: V kastrolu na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidejte všechno koření a promíchejte, až se vše spojí. Do kastrolu vložte osolené kuřecí kousky a ze všech stran je opečte dozlatova. K masu přidejte květák a scezená rajčata. Podlijte vývarem, přikryjte a duste, až je maso měkké. Omáčku s masem zjemněte jogurtem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů