Kuřecí maso v jogurtové omáčce
Publikováno 08.11.2018 v 14:40 v kategorii Kuřecí, přečteno: 30x
Ingredience: 800 g kuřecích prsou, 0.5 lžičky drceného kmínu, 0.5 lžičky drceného koriandru, 1 lžička koření garam masala, 0.5 lžičky mleté kurkumy, 2 ks cibule, 1 ks červené chilli papričky, 3 stroužky česneku, 1 ks zázvoru - 5 cm, 1 ks tyčinky skořice, 200 ml bílého jogurtu, 3 špetky soli
Postup:Troubu předehřejte na 190 °C.V misce smíchejte koriandr, nasekaný česnek, koření garam masala, drcený kmín, sůl a kurkumu.Do pekáčku uložte kuřecí maso a potřete ho připravenou směsí.Kolem masa nasypte na hrubém struhadle nastrouhaný zázvor, na plátky nakrájenou chilli papričku a oloupanou, nakrájenou cibuli.Přidejte jogurt, tyčinku skořice a duste v troubě doměkka.
Komentáře
Celkem 0 komentářů