Kuřecí maso v sýru
Publikováno 12.06.2018 v 10:55 v kategorii Kuřecí, přečteno: 22x
Ingredience: 3 porce kuřecího masa - prsa, čtvrtky, stehna apod., 160g tvrdého sýra, 200 ml šlehačky, 1 lžíce koření na pečené kuře, 2 špetky soli, 2 lžíce strouhanky, 3 lžíce petrželky - nasekané
Postup: Kuřecí porce zlehka osolte. Sýr nastrouhejte a promíchejte se šlehačkou. Porce kuřete uložte do zapékací misky, posypte kořením, zalijte třetinou připravené šlehačky a pečte přikryté v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 25 minut. Zbytek sýrové šlehačky promíchejte se strouhankou, kuřecí maso přelijte a pečte odkryté do měkka. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů