Kuřecí prsa v jogurtové omáčce
Publikováno 12.06.2018 v 10:41 v kategorii Kuřecí, přečteno: 23x
Ingredience:600 gramů kuřecích prsou,1 hrnek bílého jogurtu, bylinky: například fenykl, kopr nebo bazalku, či rozmarýn, česnek, sůl, koření, olej, zelená cibulka
Postup:V misce si smícháme jogurt s bylinkami, s prolisovaným česnekem, solí, pepřem. Celou směs důkladně promícháme. Kuřecí prsa si nakrájíme na menší kousky a vložíme je do jogurtové marinády. Kuřecí prsa nechte marinovat alespoň hodinku, případně je nechte v misce a lednici i během noci. (čím déle tím lépe) Masíčko bude křehké a jemné. Kousky masa pak dáme na pánev s rozehřátým olejem, a když budou z každé strany uzavřené póry, přilijeme zbytek jogurtové směsi. Necháme vařit a na závěr přidáme najemno nasekanou jarní cibulku. Chcete-li, přidejte například i mražený hrášek. Podáváme s brambory nebo rýží.
Komentáře
Celkem 0 komentářů