Kuřecí směs z pivovaru
Publikováno 12.06.2018 v 10:31 v kategorii Kuřecí, přečteno: 22x
Ingredience: 400 g kuřecích řízků, 200 g vepřových jater, 100 g paprikové klobásy, 1 větší cibule, 2 lžíce tuku, Chilli, 1 menší sklenička sterilovaného paprikového salátu, 3 lžíce kečupu, Sůl, 100 g hlívy ústřičné, 1,5 dl piva, 1 lžíce másla
Příprava: Nadrobno nakrájíme kuřecí maso, játra, oloupanou klobásu a cibuli. Hlívu ústřičnou nakrájíme na plátky. Do kotlíku dáme olej, rozehřejeme jej, vložíme kuřecí maso a opečeme. Potom přidáme zvlášť opečená játra a klobásu, cibuli, žampiony, máslo, překrájený paprikový salát, kečup a vše zalijeme pivem. Krátce podusíme a podle potřeby dochutíme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů