Kuřecí soté s pomerančem
Publikováno 12.06.2018 v 10:30 v kategorii Kuřecí, přečteno: 24x
Ingredience: 2 lžíce olivového oleje, 4 kuřecí prsa, 2 velké cibule, 4 žampiony, 1 plechovka /malá/ kukuřice, pepř, sůl, grilovací a provensálské koření, sojová omáčka, 1 velký šťavnatý pomeranč
Postup: Omytá prsa nakrájíme na nudličky, cibuli na kostičky - tu dáme smažit na olej, po zesklovatění přidáme prsa, která opečeme ze všech stran, přidáme koření, sůl a promícháme. Žampiony nakrájíme na plátky a přidáme k masu, chvíli podusíme a přisypeme kukuřici a sojovou omáčku - prohřejeme. Stáhneme z plotny, přendáme do mísy a přilejeme šťávu z pomeranče. Podáváme s tmavým pečivem a bílým vínem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů