Kuřecí špízy s dýní
Publikováno 24.09.2018 v 14:35 v kategorii Kuřecí, přečteno: 36x
Ingredience: 800 g kuřecích prsních řízků, 400 g dýně (Hokkaidó) nakrájené na kostky (délka hrany 1,5 cm), 1 konzerva kokosového mléka, 300 ml sladké chilli omáčky, 1 lžíce červené kari pasty, 2 limetky (šťáva a kůra), 20 ml sójové omáčky
Příprava:Kuřecí prsní řízky nakrájejte na velké kostky (o délce hrany 3 cm). Smíchejte všechny přísady na marinádu a maso nechejte 2–3 hodiny marinovat v ledničce. Gril předehřejte pro přímé grilování při vysoké teplotě.Maso vyjměte z marinády a osušte. Na špízy střídavě napichujte kousky kuřecích prsou a dýně. Grilujte přibližně 20 minut, dokud není pokrm hotový. Nakonec potřete ohřátou (nepřevařenou) marinádou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů