Kuskus s rozmarýnou a hříbky
Publikováno 15.06.2018 v 11:04 v kategorii Bez masa, přečteno: 27x
Potřebujeme:150 g kuskusu, 170 ml zeleninového vývaru, 150 g mražených hříbků, 1 menší cibuli, 2 stroužky česneku, 2 snítky čerstvého rozmarýnu, 1 lžíci másla, 1 lžíci olivového oleje, černý mletý pepř, sušený rozmarýn, sůl
Postup: Kuskus zalijeme vařícím vývarem se lžící oleje, promícháme a necháme pod pokličkou bobtnat. Nasekáme najemno cibulku i česnek, necháme je zpěnit na másle, přidáme houby, pepř, sůl, sušený rozmarýn a nasekané lístky z jedné snítky čerstvého rozmarýnu, dusíme asi 15 minut bez pokličky, aby se odpařila voda. Podušené hříbky smícháme s kuskusem, dochutíme a podáváme ozdobené čerstvými lístky rozmarýny.
Komentáře
Celkem 0 komentářů