Recepty z rájePřes 1000 receptů

Květáková kaše

Publikováno 15.06.2018 v 13:44 v kategorii Ostatní, přečteno: 37x

Suroviny: květák 1 hlávka, máslo 100 g, olivový olej, muškátový oříšek, šalvěj 6 lístků, crème fraîche 1 lžíce, parmazán, slanina 5 plátků

Postup: Růžičky květáku potřete máslem a dejte je na pekáč. Pokapejte olivovým olejem, posypte muškátovým oříškem, solí, pepřem a přidejte lístky šalvěje. Grilujte, dokud špičky květáku nezačnou hnědnout a květák nebude měkký (květák také můžete před grilováním spařit). Přendejte růžičky do hrnce a rozmačkejte je (nechte si jich pár na ozdobení). Přidejte crème fraîche – směs zhoustne a bude krémová. Vmíchejte parmazán, posypte křupavou slaninou a zbylými růžičkami.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?