Kýtové kousky na hořčici s medem
Publikováno 26.09.2018 v 08:26 v kategorii Vepřové, přečteno: 39x
Suroviny:600g vepřové kýty, 2 lžíce oleje, 2 menší cibule, 2 lžíce polotučné hořčice, 1 lžíce medu, 2 stroužky prolisovaného česneku, sůl, pepř, 1 lžička sušeného tymiánu, 2 hrnky vývaru (či více dle potřeby), 1 lžíce hladké mouky na zatření
Postup:Maso nakrájíme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme česnek a maso a dobře orestujeme. Přidáme vývar, hořčici, med a tymián a necháme dusit za občasného míchání a podlévání dalším vývarem pokud by se šťáva vypařovala. Nakonec zahustíme moukou. Podávala jsem s rýží.
Komentáře
Celkem 0 komentářů