Recepty z rájePřes 1000 receptů

Lilek v trojobalu s parmazánem a dipem

Publikováno 15.06.2018 v 10:56 v kategorii Bez masa, přečteno: 22x

Suroviny:1 lilek (200 – 250 g), kukuřičná strouhanka, čerstvá petržel, hladká mouka, 1 vejce, Sůl, pepř, chilli

Postup:Lilek oloupeme a nakrájíme na centimetrová kolečka. Necháme chvíli vypotit a pak plátky lilku obalíme v trojobalu (nejprve hladká mouka, pak rozšlehané vejce, nakonec kukuřičná strouhanka smíchaná se solí, pepřem, chilli a čerstvou petrželkou). Obalené lilky usmažíme na oleji z obou stran dozlatova.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?