Losos s krémem
Publikováno 12.06.2018 v 13:37 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 25x
Ingredience:2 filety z lososa, trocha soli a pepře, 200 g zakysaná smetana, 1 lžíce nasekaný čerstvý kopr, 1 lžíce máslo, 1 lžíce slunečnicový olej, 1 stroužek česnek, 1 krabička řeřicha, 100 ml bílé víno
Postup:Lososa osolíme, opepříme a necháme chvilku uležet. Smetanu dáme do kastrůlku a zahřejeme k varu. Odstavíme a vmícháme kopr. Na pánvi rozehřejeme máslo a olej a lososa opečeme 4–5 minut z každé strany, pak vyndáme. Ve výpeku krátce opečeme plátky česneku, přilijeme víno, přivedeme k varu a necháme odpařit. Přidáme smetanu s koprem a povaříme 2 minuty. Vmícháme řeřichu, krátce prohřejeme, dosolíme a dopepříme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů