Luciferské roštěnky
Publikováno 12.06.2018 v 07:51 v kategorii Hovězí, přečteno: 41x
Ingredience:1 kg hovězí roštěnky, 200 ml červeného vína, 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1/2 lžičky soli, 1/2–1 lžička chilli koření, 3 lžíce pikantního kečupu, 1 velká červená cibule
Postup: Roštěnky nakrájíme na tenké nudličky a naložíme přes noc do směsi vína, oleje, hořčice, soli, chilli koření a kečupu. Na pánvi rozehřejeme olej a masové nudličky i s marinádou opečeme. Před dopečením přidáme na kolečka nakrájenou cibuli. Společně pod pokličkou dusíme doměkka. Jako přílohu podáváme hranolky, hodí se však i dušená rýže, brambory nebo malé bramboráčky.
Komentáře
Celkem 0 komentářů