Macaroni s houbami a tymiánem
Publikováno 11.06.2018 v 14:49 v kategorii Těstoviny, přečteno: 23x
Suroviny: 400 g Makaróny, 200 g hub, 2 ks šalotky, 2 stroužky česneku, 150 ml smetany, 100 ml bílého vína, Tymián, hrst petržele, olivový olej, sůl, pepř
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Na oleji zpěníme najemno nasekanou šalotku s česnekem, přidáme houby, tymián a krátce zarestujeme. Houbovou směs zastříkneme bílým vínem a necháme vydusit. Poté přilijeme smetanu, provaříme a vznikne nám krémová omáčka. Dochutíme solí a pepřem. Do takto připraveného základu vložíme těstoviny, nasekanou listovou petržel a vše dobře prohřejeme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů