Recepty z rájePřes 1000 receptů

Marinovaná kotleta s česnekem a tymiánem

Publikováno 15.06.2018 v 08:07 v kategorii Vepřové, přečteno: 27x

Ingredience: 4 kotlety, 4 lžíce oleje, 3-4 stroužky česneku, 1 lžíce sojové omáčky, 2 lžičky medu, šťáva z ½ citrónu, tymián, pepř, chilli, sůl

Postup: Kotlety očistíme, nakrojíme kraje a naklepeme. V míse si rozmícháme olej, sojovou omáčku, prolisovaný česnek, med, tymián, chilli a pepř. Vložíme osolené kotlety a promícháme. Zakryjeme fólií a 2 hodiny necháme marinovat v ledničce. Rozpálíme pánev a kotlety po obou stranách opečeme. Přendáme na pekáček, přidáme zbylou marinádu a zapečeme v troubě 20 minut na 180°C.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?