Marinovaná kotleta s česnekem a tymiánem
Publikováno 15.06.2018 v 08:07 v kategorii Vepřové, přečteno: 27x
Ingredience: 4 kotlety, 4 lžíce oleje, 3-4 stroužky česneku, 1 lžíce sojové omáčky, 2 lžičky medu, šťáva z ½ citrónu, tymián, pepř, chilli, sůl
Postup: Kotlety očistíme, nakrojíme kraje a naklepeme. V míse si rozmícháme olej, sojovou omáčku, prolisovaný česnek, med, tymián, chilli a pepř. Vložíme osolené kotlety a promícháme. Zakryjeme fólií a 2 hodiny necháme marinovat v ledničce. Rozpálíme pánev a kotlety po obou stranách opečeme. Přendáme na pekáček, přidáme zbylou marinádu a zapečeme v troubě 20 minut na 180°C.
Komentáře
Celkem 0 komentářů