Marocká čočková polévka
Publikováno 11.06.2018 v 07:04 v kategorii Polévky, přečteno: 54x
Suroviny: mrkev0.5 ks, petržel0.5 ks, máslo1 lžíce, čerstvý zázvor1 cm, římský kmín1 lžička, mletá skořice1 lžička, mletý kardamon1 lžička, sekaná rajčata1 malá plechovka, červená čočka0.5 hrnku, MAGGI Zeleninový bujón750 ml, sůl a pepř, čerstvý koriandr
Kroky přípravy:Nejprve mrkev, petržel a čerstvý zázvor nastrouhejte. V hrnci na másle orestujte mrkev a petržel dokud mrkev nezačne pouštět barvu. Nyní přidejte nastrouhaný zázvor, římský kmín, mletou skořici, kardamom a vše zalijte vývarem. Do hrnce nalijte konzervu sekaných rajčat. Nakonec do polévky přidejte červenou čočku a vařte ji, dokud nezměkne. Polévku dosolte a opepřete a můžete ji podávat s čerstvými lístky koriandru.
Komentáře
Celkem 0 komentářů