Recepty z rájePřes 1000 receptů

Masové bramboráky

Publikováno 27.07.2018 v 10:55 v kategorii Brambory, přečteno: 21x

Suroviny:500g brambor, 250g mletého hovězího masa, 2 vejce, 1 lžíce nastrouhaného čerstvého křenu, 2 jarní cibulky, sůl podle potřeby, pepř podle chuti, olej na smažení

Postup:Oloupané brambory nastrouháme nahrubo, přidáme mleté maso, vejce, křen a nadrobno nakrájené jarní cibulky. Podle chuti osolíme a opepříme. Z masové směsi vytvarujeme placičky, asi o průměru 8 cm. Na pánvi s vroucím olejem smažíme pomalu z obou stran bramboráčky, které dáváme na papírový ubrousek, aby odsál přebytečný olej.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?