Masové kuličky s petrželkou
Publikováno 15.06.2018 v 09:31 v kategorii Mleté maso, přečteno: 63x
Ingredience: 700g mletého hovězího masa, 1 ks vejce, 1 hrst vlašských ořechů - najemno nasekaných, 2 stroužky česneku, 1 ks cibule, 3 lžíce petržele – nasekané, 0,5 lžičky mleté kurkumy, 1 špetka mleté skořice, 3 špetky soli, 2 špetky mletého pepře, 100 ml rostlinného oleje
Postup: V misce smíchejte hovězí maso, vejce, vlašské ořechy, prolisovaný česnek, jemně nasekanou cibuli, petržel, kurkumu a skořici, podle chuti osolte, opepřete a důkladně promíchejte. Z masa vytvarujte přibližně 20 kuliček velikosti asi 3 cm v průměru. Vložte do pánve s rozehřátým a olejem, přikryjte a zvolna smažte 15 minut, nebo až je maso dobře propečené. Upečené pokládejte na papírový ubrousek.
Komentáře
Celkem 0 komentářů