Recepty z rájePřes 1000 receptů

Medový svařák s pomerančem

Publikováno 15.06.2018 v 13:43 v kategorii Ostatní, přečteno: 44x

Seznam přísad: 1 l červené víno, 4 kousek skořice celá, 4 ks badyán, 2 ks pomeranč, asi 20 ks hřebíček celý, 8 lžíce med

Postup přípravy: Do hrnce nalijeme červené víno a vhodíme do něj celou skořici a badyán. Z pomerančů ukrojíme 4 půlkolečka a do jejich kůry napícháme celé hřebíčky (zhruba 5 hřebíčků na 1 kousek pomeranče). Ze zbylých pomerančů vymačkáme šťávu a dáme ji i s napíchanými pomeranči k vínu a koření. Nyní víno zahřejeme, ale před bodem varu odstavíme z plotny. Do čtyř sklenic dáme tekutý med a svařák na něj nalijeme (i s pomeranči a kořením). Ihned podáváme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?