Myslivecká směs
Publikováno 15.06.2018 v 07:46 v kategorii Vepřové, přečteno: 15x
Ingredience: 500 g vepřového masa libového, 300 g točeného salámu nebo kabanosu, 640 g sterilované sladkokyselé bílého zelí, 340 g sterilované kapie, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce grilovacího koření
Příprava: Maso si nakrájíme na kostičky a naložíme do trochy oleje s grilovacím kořením a sójovou omáčkou, vše promícháme. Na rozpálené pánvi zprudka opečeme maso, aby se zatáhlo, a pak podlijeme vodou, aby bylo mírně ponořené. Dusíme do poloměkka. Pak přidáme zelí (bez nálevu), kapii (bez nálevu) a kabanos nakrájený na kostičky. Vše povaříme, než se voda skoro vyvaří, ničím nezahušťujeme. Podáváme s pečivem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů