Nadýchaná frittata plná hub a bylinek
Publikováno 10.09.2018 v 09:29 v kategorii Bez masa, přečteno: 28x
Ingredience: 300 g čerstvých hub,2 stonky jarní cibulky,2 stroužky česneku,1 větvička rozmarýnu 4 snítky tymiánu, 10 lístků bazalky, rukola,8 vajec, 60 ml mléka, sůl,pepř, 60 g parmezánu, máslo, 1 lžíce olivového oleje
Postup: Houby očistěte a nakrájejte na plátky či menší kousky. Použila jsem portobello, bílé žampiony, hlívu ústřičnou a hříbky. Jarní cibulku očistěte, česnek oloupejte a oboje nakrájejte na malé kousky. Bylinky a rukolu opláchněte a nechte okapat. Vejce rozmíchejte s mlékem, osolte a opepřete. Přidejte nadrobno nasekané bylinky (rozmarýn, tymián a bazalku) a nahrubo nastrouhaný parmezán. Promíchejte a prozatím dejte stranou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů