Recepty z rájePřes 1000 receptů

Německá polévka Pichelsteiner

Publikováno 12.06.2018 v 09:02 v kategorii Polévky, přečteno: 29x

Ingredience: Vývar nebo voda, Petrželka, Sůl a sladká paprika dle chuti,Pórek 1 ks,Mrkev 3 ks,Celer 1 ks, Brambory 750 g,Cibule 2 ks, Vepřové, hovězí a kuřecí maso 600 g

Postup:Nejdříve nakrájejte maso na plátky, cibuli na jemno, brambory a celer na kostičky, mrkev na plátky a pórek na tenké proužky. Do velké pánve dejte zeleninu společně s masem a horkou vodou nebo vývarem. Přidejte sůl a sladkou papriku dle chuti. Vše společně vařte na mírném ohni pod pokličkou přibližně hodinu a půl. Pár minut před koncem přidejte nakrájenou petrželku.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?