Německá polévka Pichelsteiner
Publikováno 12.06.2018 v 09:02 v kategorii Polévky, přečteno: 29x
Ingredience: Vývar nebo voda, Petrželka, Sůl a sladká paprika dle chuti,Pórek 1 ks,Mrkev 3 ks,Celer 1 ks, Brambory 750 g,Cibule 2 ks, Vepřové, hovězí a kuřecí maso 600 g
Postup:Nejdříve nakrájejte maso na plátky, cibuli na jemno, brambory a celer na kostičky, mrkev na plátky a pórek na tenké proužky. Do velké pánve dejte zeleninu společně s masem a horkou vodou nebo vývarem. Přidejte sůl a sladkou papriku dle chuti. Vše společně vařte na mírném ohni pod pokličkou přibližně hodinu a půl. Pár minut před koncem přidejte nakrájenou petrželku.
Komentáře
Celkem 0 komentářů