Nepečený domácí cheesecake s Nutellou
Publikováno 19.06.2018 v 11:32 v kategorii Cheesecaky, přečteno: 36x
Budete potřebovat: Korpus: 250 g kakaových sušenek, 150 g rozpuštěného másla
Krém: 300 ml smetany, 250 g krémového sýra (Lučina), 125 g kokosového jogurtu, 100 g moučkového cukru, 8 g želatiny
nutellu na dozdobení, 2 lžíce strouhaného kokosu + trochu na posypání, 2 lžíce mléka
Jak na to: Rozdrťte na jemno sušenky, přidejte rozpuštěné máslo a pořádně promíchejte. Vznikne vám drobkovité těsto. Těsto vložte do pečící formy, kterou nezapomeňte vyložit pečícím papírem a pořádně ho umačkejte. Zahřejte mléko a nasypte do něj želatinu. Smetanu s cukrem vyšlehejte do tuha, přidejte do směsi krémový sýr, jogurt, kokos a nakonec mléko s želatinou. Všechny ingredience dobře promíchejte. Poté nalijte krém na korpus a dort dejte alespoň na 3 hodiny do lednice. Až bude dort dostatečně tuhý, rozpusťte si nutellu a potřete s ní cheesecake, dort můžete ještě posypat hrstkou kokosu.
Komentáře
Celkem 0 komentářů