Ohnivá krkovička
Publikováno 24.07.2018 v 09:12 v kategorii Vepřové, přečteno: 27x
Ingredience:130ml balsamikového octa, 2 lžíce medu, 3 stroužky česneku, 1 lžíce worcesterské omáčky, 1 lžíce sójové omáčky, 3 cibule, 2 větvičky rozmarýnu, 80 g másla, sůl, pepř, 4 plátky krkovice bez kosti, 4 lžíce olivového oleje
Postup:Nejprve promícháme balsamikový ocet, med, prolisovaný česnek, worcesterskou a sójovou omáčku, nadrobno pokrájenou cibuli a nadrobno posekaný rozmarýn. Přidáme máslo, sůl, pepř a směs prohřejeme. Plátky masa opepříme a na oleji zprudka osmahneme z obou stran. Krkovičku rozložíme do pekáčku, zalijeme připravenou směsí a dopečeme v troubě, která je vyhřátá na 180°C .
Komentáře
Celkem 0 komentářů