Recepty z rájePřes 1000 receptů

Omáčka z vařeného kuřecího

Publikováno 11.06.2018 v 09:51 v kategorii Omáčky, přečteno: 30x

Ingredience: 2 kuřecí čtvrtky, 1 bobkový list, trocha nového koření, trocha soli, olej podle potřeby, 1 cibule, 1 mrkev, 1 smetana, trocha hladké mouky, trocha solamylu, trocha octa

Postup: Maso dáme asi na půl hodiny vařit s bobkovým listem, novým kořením a solí. Potom je vyjmeme a necháme zchladnout. Maso obereme a nakrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme nastrouhanou mrkev, maso i smetanu a chvíli podusíme. Pak zaprášíme moukou, přilijeme vývar z masa a vaříme asi 15 minut. Podle hustoty přidáme ve vodě rozmíchanou škrobovou moučku a dochutíme octem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?