Orlická specialita zvaná Rampušák
Publikováno 15.06.2018 v 07:45 v kategorii Vepřové, přečteno: 28x
Seznam přísad: 4 plátek vepřová kotleta, 100 g vepřová játra, 100 g slanina, 100 g žampion, 100 g šunka, 1 ks cibule, 2 ks feferonka, sůl, Pepř, kečup, olej, jarní cibulka na ozdobu
Postup přípravy: Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené vepřové maso a opékáme. Postupně přidáme nakrájená játra, slaninu, žampiony, šunku, na jemno pokrájenou cibuli a feferonky. Ochutíme solí, kečupem, pepřem. Na ohni ponecháme do té doby, než je maso měkké. Podáváme posypané pokrájenou jarní cibulkou a jako přílohu servírujeme rýži, brambory, hranolky nebo bramboráčky.
Komentáře
Celkem 0 komentářů