Paprikový krém
Publikováno 18.01.2019 v 13:53 v kategorii Polévky, přečteno: 22x
Ingredience: Máslo 2 lžíce, Cibule 1 ks, Česnek 2 stroužky, Červená paprika 4 ks, Kuřecí vývar 1 l, Bílý jogurt Hollandia 200 g
Postup: Ve větším hrnci orestujeme na másle nadrobno nakrájenou cibulku, česnek a papriku nakrájenou na kostičky, a to po dobu 10 minut. Poté směs zalijeme kuřecím vývarem a vaříme cca 15 minut. Polévku na závěr rozmixujeme ponorným mixérem a přecedíme přes jemné sítko. Hotový paprikový krém podáváme se lžicí jogurtu, který nám polévku krásně doladí a zjemní. Dozdobíme čerstvými bylinkami (např. petrželka).
Komentáře
Celkem 0 komentářů