Recepty z rájePřes 1000 receptů

Patate alla birra (Brambory na pivu)

Publikováno 11.06.2018 v 10:42 v kategorii Brambory, přečteno: 23x

Ingredience: 1 kg brambor, 60 g slaniny, 1 cibule, 20 g másla, 1 snítka rozmarýnu, 2,5 dl piva, sůl, pepř

Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibulku a slaninu nakrájíme na jemno a osmažíme na másle. Přidáme rozmarýn, plátky brambor, dochutíme solí a pepřem a zalijeme pivem. Přiklopíme pokličkou a necháme pár minut dusit. Nakonec brambory zapečeme v troubě na 200° asi na 5 minut.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?