Patizonová minutka
Publikováno 25.09.2019 v 08:49 v kategorii Ostatní, přečteno: 38x
Suroviny: 400-500 g patizonu (oloupaný a bez semen), olej, 150 g anglické slaniny, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, tymián dle chuti, pepř mletý dle chuti, drcený kmín dle chuti, sůl dle chuti, sójová omáčka dle chuti
Postup:Oloupaný, vydlabaný patizon pokrájíme na slabší hranolky, které dáme do rozpálené pánve s trochou tuku, osmažit zprudka lehce dozlatova, za občasného promíchání. Během smažení patizon dle chuti dochutíme pepřem, kmínem nebo tymiánovými lístky. Poté k patizonu přisypeme na nudličky pokrájenou slaninu, nasekaný česnek a na kolečka pokrájenou cibuli a dále smažíme do změknutí patizonu a cibule na skus.Na závěr si směs dosolíme nebo zakapeme sójovou omáčkou dle chuti a můžeme podávat.
Komentáře
Celkem 0 komentářů