Recepty z rájePřes 1000 receptů

Patizonová minutka

Publikováno 25.09.2019 v 08:49 v kategorii Ostatní, přečteno: 38x

Suroviny: 400-500 g patizonu (oloupaný a bez semen), olej, 150 g anglické slaniny, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, tymián dle chuti, pepř mletý dle chuti, drcený kmín dle chuti, sůl dle chuti, sójová omáčka dle chuti

Postup:Oloupaný, vydlabaný patizon pokrájíme na slabší hranolky, které dáme do rozpálené pánve s trochou tuku, osmažit zprudka lehce dozlatova, za občasného promíchání. Během smažení patizon dle chuti dochutíme pepřem, kmínem nebo tymiánovými lístky. Poté k patizonu přisypeme na nudličky pokrájenou slaninu, nasekaný česnek a na kolečka pokrájenou cibuli a dále smažíme do změknutí patizonu a cibule na skus.Na závěr si směs dosolíme nebo zakapeme sójovou omáčkou dle chuti a můžeme podávat.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?