Pečená hlíva ústřičná
Publikováno 15.06.2018 v 10:42 v kategorii Bez masa, přečteno: 25x
Suroviny: 6 větších listů hlívy ústřičné4-6 stroužků česneku1 větší cibule, trochu libečku, zelené petrželky, majoránka, sůl, kmín, olivový olej
Postup: Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Do pekáče dáme pečící papír. Na papír, řasením navrch dáme celé listy hlívy, osolíme, posypeme kmínem, nasekaným libečkem, zelenou petrželkou, majoránkou. Mezi houby rozhodíme na půlkolečka nakrájenou cibuli a stroužky česneku. Vše pokapeme olivovým olejem. Pekáč přikryjeme alobalem a vložíme do trouby. Pečeme 20 minut, pak alobal odstraníme a pečeme ještě cca 10 minut na barvu. Podáváme s opečenými bramborami, popřípadě s chlebem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů