Recepty z rájePřes 1000 receptů

Pečená hlíva ústřičná

Publikováno 15.06.2018 v 10:42 v kategorii Bez masa, přečteno: 8x

Suroviny: 6 větších listů hlívy ústřičné4-6 stroužků česneku1 větší cibule, trochu libečku, zelené petrželky, majoránka, sůl, kmín, olivový olej

Postup: Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Do pekáče dáme pečící papír. Na papír, řasením navrch dáme celé listy hlívy, osolíme, posypeme kmínem, nasekaným libečkem, zelenou petrželkou, majoránkou. Mezi houby rozhodíme na půlkolečka nakrájenou cibuli a stroužky česneku. Vše pokapeme olivovým olejem. Pekáč přikryjeme alobalem a vložíme do trouby. Pečeme 20 minut, pak alobal odstraníme a pečeme ještě cca 10 minut na barvu. Podáváme s opečenými bramborami, popřípadě s chlebem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?