Pečený kapr po řecku
Publikováno 12.06.2018 v 13:31 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 26x
Ingredience:1 středně velký kapr, 500 g brambory, 300 g rajčata, 4 cibule, 3 lžičky petrželová nať, dle chuti sůl, 1 lžička pepř, 2 lžičky skořice, 150 ml olej
Postup:Kapra vykucháme, vykostíme, odřízneme hlavu a zbavíme jej kůže. Filety nasolíme, opepříme. Brambory nakrájíme na větší kusy, vložíme do zapékací mísy, osolíme je, posypeme skořicí a přidáme část oleje. Směs promícháme. Na brambory položíme filety z kapra. Přidáme velké kusy cibule a rajčete a posypeme petrželí a polijeme zbytkem oleje. Pečeme v troubě přibližně při teplotě 180 až 200 °C.
Komentáře
Celkem 0 komentářů