Penne s mascarpone a kuřetem
Publikováno 09.10.2018 v 13:51 v kategorii Těstoviny, přečteno: 28x
Ingredience: 400 g kuřecí prsní řízky, 400 g penne, 1 cibule, 4 rajčata, 1 klobása, 2 červená paprika, 6 lžící mascarpone, oregano, tymián, bazalka, sůl, pepř
Postup:Maso a klobásku nakrájíme na kousky, nasekáme cibulku. Bez jakéhokoliv oleje, či másla, dáme na pánev klobásku (skvěle pustí tuk) a přidáme po chvilce cibulku. Po dvou, třech minutách přihodíme maso a pěkně promícháme. Poté přidáme najemno nakrájenou papriku. Smažíme 5 minut. V mezičase vezmeme rajčata, která nařízneme do kříže, spaříme v horké vodě a zbavíme slupky. Následně nadrobno nakrájíme a vhodíme na pánev. Po další minutě přidáme mascarpone a vše promícháme tak, aby se vše krásně propojilo. Nakonec ochutíme kořením a bylinkami. Naposledy promícháme a dozdobíme bazalkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů