Recepty z rájePřes 1000 receptů

Perkelt s čínským zelím

Publikováno 15.06.2018 v 07:33 v kategorii Vepřové, přečteno: 8x

Ingredience: 1 cibule, 2 kapie, 1/2 čínské zelí, 500 g vepřové plece, olej, sůl a pepř, 1,5 lžičky papriky, 1 lžička rajského protlaku, 3 stroužky česneku, 1 lžíce solamylu

Postup:Cibuli nasekáme na kostičky, česnek utřeme se solí, kapie nakrájíme na velikost sousta a tuhé části čínského zelí pokrájíme nahrubo. Kousky masa orestujeme na rozpáleném oleji, osolíme, opepříme, přidáme papriku a chvíli opékáme. Vsypeme zeleninu, podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak přidáme protlak s utřeným česnekem, zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody a dusíme asi 15 minut. Podle potřeby podléváme. Vynikající přílohou jsou těstoviny.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?