Recepty z rájePřes 1000 receptů

Perkelt s paprikou

Publikováno 12.06.2018 v 07:49 v kategorii Hovězí, přečteno: 20x

Ingredience: 1 kg hovězího masa na guláš, 4 cibule, 2 lžíce sádla, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 1 lžička drceného kmínu, 3 stroužky česneku, 1 plechovka krájených loupaných rajčat, 2 zelené papriky, podle chuti sůl a pepř

Postup: Maso nakrájíme na kostky, cibule na malé kousky. Sádlo rozpustíme, osmahneme cibuli a maso, osolíme a opepříme a zalijeme trochou vody. Za občasného míchání dusíme, než se voda vyvaří. Přidáme obě mleté papriky, kmín, drcený česnek. Potom přisypeme krájená rajčata a na malé kousky pokrájené zelené papriky. Část paprik si necháme stranou na ozdobu. Vše dusíme přiklopené doměkka. Během dušení můžeme přidat trochu vody. Hotový perkelt ozdobíme kousky zelené papriky a podáváme s nočky.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?