Recepty z rájePřes 1000 receptů

Pikantní kapr od dehtáře

Publikováno 12.06.2018 v 13:29 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 25x

Ingredience:750 g očištěného kapra, na obalení hladká mouka

Na potření kapra: 50 g hořčice, 50 g oleje, šťáva z 1/2 citronu, podle potřeby sůl a pepř

Postup:Z kapra odstraníme kůži, osušíme ho, naporcujeme a obalíme v hladké mouce. Do misky dáme hořčici, do které pomalu zašleháváme olej a citronovou šťávu, osolíme a opepříme. Touto směsí potřeme kapří porce a opět je obalíme v hladké mouce. Smažíme velmi pomalu ze všech stran na oleji. Jako přílohu lze podávat brambory, bramborový salát nebo jen čerstvou zeleninu.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?